LINDA Hastrich

About

Conceptueel fotograaf voor mensen & merken werkend vanuit gevoel.

Of zoals m’n familie en vrienden me zouden omschrijven: professioneel kluns, fashionista & spontane ideeën bedenker.

Met altijd al een passie voor mode, esthetiek en mooie materialen had ik als klein meisje al de droom om op de marketing afdeling van een grote retail organisatie te werken. Eenmaal daar kwam ik er na 1,5 jaar achter dat ik creativiteit miste in het vak en was het tijd om het roer om te gooien. Waar ik zelf al regelmatig voor de camera stond, kroop ik nu ook àchter de camera en heb ik het mezelf eigen gemaakt. Zo kan ik in elk beeld alsnog mijn marketing ervaring meenemen, maar tegelijkertijd ook creëren en creatief bezig zijn. Dit heb ik o.a. al mogen doen voor Wella, MomMeBox, Sjenkels, Alissa May en vele mooie zelfstandig ondernemers.

In mijn werk zoek ik altijd naar een interessante balans tussen esthetiek en mode met een rauw randje.

Spreekt mijn werk jou aan? Grote kans dat we dan goed zullen klikken. 🙂
Get in touch and see how we can create magic together!

In Rijswijk heb ik mijn eigen daglicht studio van 500m2 (klik hier voor meer info) daarnaast werk ik ook graag op locatie in zowel binnen- als buitenland. 

About

Ondernemer in hart en nieren. Creatief brein, houdt van gezelligheid, eerlijkheid en overzicht. Streeft continue naar een passievol leven met positieve energie. Met mijn flinke dosis mensenkennis zie ik jou en dat leg ik graag vast in een mooi aandenken of als tool om te zorgen dat jij met jouw bedrijf je doelen behaald. Of dat nou het verrijken van je zelfbeeld is, om meer omzet binnen te halen of meer te connecten met jouw doelgroep. Doordat ik zelf ook veel voor de camera sta weet ik precies hoe jij je voelt en wat prettig werkt. Daarnaast komt mijn marketing achtergrond goed van pas wanneer ik beeld creëer voor jouw bedrijf. Ik wordt niet alleen blij van gezellige mensen maar ook van mooie, kwalitatief hoogwaardige producten die ook nog eens lief zijn voor mens en de natuur.

Ik heb mijn studio in Den Haag centrum maar werk ook geregeld op locatie.

Meer weten over mij? Check dan

About

Contact